Voor opdrachtgevers

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner?

Bij De Zorgpartner kunnen wij veel voor u betekenen in uw zoektocht naar goed personeel voor de zorg en welzijnsector. Op deze pagina vindt u de algemene mogelijkheden. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden met u te bespreken.

Vast of flexibel

Soms mist u net die ene persoon die ervoor zorgt dat uw team een stevige basis heeft. Dit kan komen door uitval van eigen personeel, maar ook door een tijdelijke toename in het zorgaanbod. Dit tekort wilt u graag flexibel aanvullen met tijdelijk personeel. Zorgverleners kunnen via de De Zorgpartner tijdelijk worden ingezet, maar ook voor de lange termijn.

Het kan ook dat u op zoek bent naar langdurige versterking van uw team, bijvoorbeeld bij langdurige ziekte van een medewerker of gedurende een zwangerschapsverlof. Ook daarvoor bent u bij De Zorgpartner aan het juiste adres. Aan de hand van uw wensen, die wij inventariseren tijdens een intakegesprek, gaan wij voor u op zoek naar de juiste persoon. De Zorgpartner kan u helpen in uw zoektocht naar een bijvoorbeeld een helpende, Verzorgende IG of Vepleegkundige niv. 4/5. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht als u een waarnemend fysiotherapeut of andere paramedicus zoekt voor kortere of langere tijd.

Werving en Selectie

Het vinden van de juiste medewerker kan een hele uitdaging zijn. Wij helpen u hier graag bij door middel van werving en selectie. Aan de hand van een intakegesprek met u gaan wij op zoek naar de juiste persoon voor uw organisatie. Om u extra zekerheid te bieden betaalt u pas het volledige bedrag wanneer de medewerker de proeftijd heeft doorlopen.